Første samling med Treningsgruppa

I går kveld var det første samling for Treningsgruppa. Gruppa er et tilbud til deg som tidligere har gått valpe- eller grunnkurs med hunden, og som ønsker å ha noen å øve litt sammen med. Hva du øver på velger du selv. 🙂

Det ble etterhvert tydelig at flere ønsket å trene på å passere andre hunder, så da gjorde vi like godt dette til en fellesøvelse. 🙂 Det ble jobbet med å rette hundens fokus over på eier/fører ved synet av en fremmed hund, og deretter på selve passeringene. Kjempebra jobba, folkens! 😀

Neste onsdag er det ny samling for treningsgruppa, og kontakt er nok noe som skal øves mer på denne kvelden også. God kontakt med hunden er jo utgangspunktet for alt samarbeid mellom hund og fører, og det er et knallkjekt samarbeid som er det vi alle streber etter.

I tillegg til kontakt er det et felles ønske om å øve mer på innkalling. Hvordan få hunden til å komme til deg (velge deg) når den er ute i en alt for spennende verden? Dette er noe av det vi vil jobbe med neste gang.

Har du lyst til å bli med på trening? Send e-post til post@energibalanse.com Vi trener hver onsdag kl. 18.00 – 19.00 på Sola hundesenter.

Her øves det på passering.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s