Happy Dog 2018

Jeg vil få ønske dere et riktig godt nytt år. Måtte 2019 bringe gode opplevelser til dere alle! 🙂 Håper dere fikk en fin feiring i går, og at flest mulig slapp vettskremte hunder.

Jeg var så heldig å få ha Nemi i nesten 13 år før hun gikk bort like før jul i fjor. Nemi var livredd rakettene, så hver eneste nyttårsaften endte på samme måte. Oss to på badet hvor Nemi desperat prøvde å gjemme seg under vasken. Jeg var derfor veldig spent i fjor på hvordan Vilja kom til å reagere. Vilja, som er Nemis rake motsetning på så mange måter, tok det hele med knusende ro. Og vi tilbrakte kvelden med å se ut vinduet på rakettene mens vi begge knasket godteri. N

I år meldte vi oss på Happy Dog 2018, et arrangement for hundeeiere på Clarion Hotel Air.

Et genialt konsept!

På grunn av sin nære beliggenhet til Sola flyplass, er hotellet svært godt lydisolert. Hotellet tilbyr et rakettfritt nyttår, hvor de av oss med redde hunder kan få overnatte i hotellrom hvor du ikke hører en eneste rakett. Rommene har også tykke gardiner som egner seg svært godt til å stenge ute blinkingen. De var også godt isolerte mot gangen, så det var generelt veldig rolig og lite ytre stimuli som kunne stresse hundene. Vilja koste seg maks på vårt rom. Ved innsjekk fikk alle hundene utlevert hver sin godtepose fra Lager Zoo på Madla. Posen inneholdt en leke, tyggepinne og godbiter, og ble en stor hit hos Vilja.

I løpet av ettermiddagen og kvelden var det også flere aktiviteter for hundene. Det var gratis hundefotografering, mini-kurs i rallylydighet med instruktører fra Sør-Rogaland Brukshund Klubb, og det var satt av en stor konferansesal hvor hundene kunne leke fritt. Hundene kunne være sammen med sin eier over alt på hotellet, med unntak av restauranten.

I restauranten kunne du få en 3-retters middag for en rimelig penge, noe vi hadde bestilt på forhånd. Dersom du ikke ønsket å gå ifra hunden alene på hotellrommet, var det mulig å få servert noen ulike retter opp på rommet uten ekstra kostnad.

Terningkast 3

Med et så genialt bra konsept burde en fantastisk opplevelse være en selvfølge, og når det gjelder alt som hadde med å gjøre det til en bra kveld for hundene så var det også det. MEN,….. På et arrangement som har over 120 påmeldte hunder og eiere, så har de MYE å gå på på organiseringen.

Da vi kom for å spise middag, en 3-retters som vi begge hadde gledet oss til (for hvor ofte spiser man 3-retters?), så fikk vi ikke bord. I resepsjonen kunne de se at vi lå inne med en bordreservasjon, men på restauranten sine lister var vi borte vekk. Og vi var ikke de eneste! For det viste seg at veldig mange andre også var i samme situasjon som oss. Til tross for en prisverdig innsats fra personalet i resepsjonen, var det lite de kunne gjøre da restauranten var helt elendig organisert. Det var ingen hovmester, ansvarlig, på jobb og kun to servitører. De var langt ifra bemannet nok til å håndtere alle gjestene.

Vi ble etter mye frem og tilbake tilbudt mat opp på rommet eller i baren, noe som får vår del var helt uaktuelt. For meg med rullestol er en bar for høy, og på rommet var det kun ett bittelite bord som det umulig var plass til mat for to på. Vi endte dermed opp med å spise i resepsjonen. Og i stedet for en herlig 3-retters måtte vi ta til takke med hver vår burger. Selv om dette faktisk er den beste burgeren jeg noengang har spist, så ødela situasjonen så mye for hele opplevelsen av oppholdet vårt at jeg vil gi maks terningkast 3.

Selv om vi var skuffa og irriterte, så koste Vilja seg med alt som var å se på i resepsjonsområdet.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s